Jo, obraty bývají a bolí moc. Pokud si neváží, není o čem. Ale přeji ať hlavně TY najdeš štěstí a radost. ;-) ^ST^ znám to
09.12.2019 09:38:48 | jenommarie
Podání je drsné "padni komu padni", jak v hrdince sílí nespokojenost a pravé poznání věcí, které zamilovaný přehlíží nebo v nich má i zalíbení. 3.řádek není srozumitelný, on skutečně vykrká abecedu a očekává obdiv? To je síla, ale třeba to ani dělat nechce. Je to takový únik z rozpaků.
Obrazy znechucení partnerem dobře padnou, podané jsou pravdivě až skoro zákeřně zároveň s nezájmem a pocity marnosti, tato jakási chladná nevyhnutelnost rozpadu soužití čtenáře netěší.
01.08.2019 08:22:19 | Karel Koryntka
O upřímnosti veršů zde nelze pochybovat!
Božská ztráta přitažlivosti. Úcta a cesty snovou krajinou partnerovo těla, končí rezignací na partnerskou přitažlivost. Doma Ona v omšelých teplácích. On podobně a k tomu věčně neoholen. Veselé vypouštění tělesných plynů, zvučné říhání a hrubost. A to ona byla andělem, on milující romantik? Proč si to nechali zmizet? Okecat a nějak zdůvodnit to můžeme vždycky, ale žít dál, jen v tupé šedi a rezignaci.
Zdařile napsaná "smutná" poezie.
31.07.2019 20:07:18 | šerý