Vlakem
Hledám rým
na ta-dam ta-dam
žádný tu není
(a je to dobře)
V železniční stanici Choceň tma
a mě se pořád nechce rozsvítit
proč vlastně jedu tímhle vlakem
(průvodčí nevrlá)
Co kdybych vykolejil
všimla by sis?
Z okna "kap" na koleno
slečna se otřela
(i bohyně cestují hromadnou)
A pak jsem tady
koukám si na ruce
Bože, to jsem já...
Komentáře (2)
Komentujících (2)