Druhá polovina od druhého "věřím" nějak nenavazuje na první a pointa je v pravdě i nečekané povrchnosti celá rozvrkočená. Jako když klaun odhodil masku ředitele cirkusu - avšak diváci nebyli pozvaní do cirkusu (začátek je skutečně moudrý).
03.08.2019 09:08:45 | Karel Koryntka
Dobrý postřeh.
02.08.2019 17:15:09 | Philogyny