Alespoň ten příslib konce. Jsme zde jedinými zcela neužitečnými tvory, kteří od planety jen berou a nevrací jí službou. Jaksi "netržní a iracionální."
Nezklamals*
05.08.2019 13:46:42 | šerý
Pěkná. Člověk si myslí, že je pánem na zemi, ale naše planeta a vesmír je silnější než nějaký malý človíček :-)
05.08.2019 10:14:53 | vlnka
Síla. Člověk ji považuje za něco úplně jiného nežli je. A proto dělá hromadu chyb. Tím, že tahá za jeden konec provazu nevyhnutelně směřuje k vychýlení z rovnováhy. Vesmír má tempo rozvrhnuté na delší tratě. A jednou bude v cíli bez pódií a medaile.
05.08.2019 10:23:52 | Now