Bolestná
Až víčka poklesnou
a srdce sevřou obruče,
budeme hledat nové zítřky,
nový směr....
všechna bolest
vezme nás za ruce,
stále jsi dával...
nyní i ber...............
Úsměv je snadným pro toho,
kdo dává srdcem svým
proč v očích hledám
pro koho
nikdy nezradím?
Komentáře (1)
Komentujících (1)