V rukou mám celý svět
Anotace: Jako malá jsem jsem si nakreslila planetu, rozmáčkla kus Afriky prstem a pak jsem sledovala zprávy a doufala, že to něco udělalo. Pouze ze zvědavosti.
v rukou mám celý svět
a ten mě prosí
ať už ho vratím zpět
slunci co ho nosí
v rukou mám celý svět
a ten doufá
že odnesu ho zpět
a nebudu si troufat
tluču s ním o stěny
až padají města
a k přáním vysněným
zasype se cesta
hodím ho do kouře
a on se dusí
vzduch je sic rozbouřen
však dětem to sluší
cukrem ho obalím
ať lidé jsou šťastní
a hlouposti nasadím
královskou mašli
v rukou mám celý svět
a nechci ho mít
toužím ho vrátit zpět
a jen remcalem být
v rukou máš celý svět
a osud je tvůj
buď ho vrať slunci zpět
a nebo ho kuj
Přečteno 247x
Tipy 20
Poslední tipující: Křemen, Jort, Fany, zdenka, šerý, Amonasr, Frr, Marten, J.Karasová, Krahujec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)