tak tady to máš a starej se
i když...
všechno je jenom jako
Ježíš prej umřel
taky jenom jako
---
vyhejbám se paradentálním vztahům
"ale promiňte, že obtěžuju
chtíč je chtíč
a ten není jenom jako"
---
"jednou až bude všechno bezkontaktní
a ta doba se blíží
tak budete mít po ptákách"
ukázala na mě ukazováčkem
a dala mi pusu