Ajeje
Podnikanie je iracionálna činnosť
hneď teraz ma neprekľajte
mne je to jedno, klient, zákazník - pán, či hosť
risk je zisk, ´chcem´, vy tlieskajte
donekonečna, tak ako predtým, navždy
zavládne pokrok bezhlavý
svet nech sa zrúti, sám sa odsúdi každý
ja i ty, my, vy, c´est la vie
vôľa je božstvo, klaňať sa treba, masy
ber, staň sa jednou z čiernych dier
kaputalizmus na večné časy, asi
prečo nie? história je fér
dôkaz chceš? podnikateľ štandardný v aute
pre piatich - sedí iba sám
racionality vrchol, všakže? nevravte
že mrte áut má.. zanikám
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)