Monkey Island
chlupy
přistřihovat, holit, aby jakože nebyly
(my andělovití, bezsrstní, čistí...)
a stejně se
opičíme
používáním stejných slov
ve zdánlivě stejných
situacích
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)