Trochu mi to připomíná syndrom Boha. Já..... byl, jsem, budu.Nevím, ale toto je o Tobě a celém nitru.Přetaktování pod vlivem. Je to škoda, že netvoříš v pohodě. což je velká škoda!!
18.08.2019 20:52:26 | Krahujec
Trochu mi to připomíná syndrom Boha. Já..... byl, jsem, budu.Nevím, ale toto je o Tobě a celém nitru.Přetaktování pod vlivem. Je to škoda, že netvoříš v pohodě. což je velká škoda!!
18.08.2019 20:52:26 | Krahujec