Zatím, co spíš
Zatím, co spíš
Je půl jedenácté
a ten život bude asi o tom
ještě dalších padesát let
sedět do noci
a přemýšlet
jestli už konečně usnu
nebo takhle budu sedět až do rána
abych pak mohl probdít další noc
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: vlnka, šerý, Frr, lawenderr
Komentáře (1)
Komentujících (1)