Výška
.
Odloučení pozvalo Stesky
na partii
Nezlob se !
Člověče to ti to poučení nedalo ?
Že kostky na stěnu vrhat
a figurka učící se šplhat
za odvyprávěné synopse
jak hlína v kapse
chuďas bohat
jde cestou vinoucí se
do kopce
..
Ale ten výhled !
.
.
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, šerý, J.Karasová
Komentáře (5)
Komentujících (4)