pohlaví není jedinou příčinou
jejich spojení
vměstnání v jeden osud
v jediné osudí
v mlčení
nejvíc jsou slyšet
v mističce ramenní
ulpívají slzy
pijí je andělé i čerti
svázaní ocelovými žaluziemi
jeden od druhého
nerozeznatelní
modlil se
do třísek jejích řas
v leknínech ukrytý
Já si udělala zápisek a je v něm
město se vměstná...a tak ráda četla. :)
21.08.2019 10:12:52 | Philogyny