Usnul jsi
usínáš
a usnou smysly
usínáš
a jsme zas všichni
stejní
děsí tě
co je ti známo
děsí tě
co skrývá ráno
nechceš růst
a nechceš stárnout
alespoň zkus
nezeslábnout
vzdáváš se
svých velkých přání
pohyb vpřed
je jenom zdání
každým dnem
se bortí tělo
na cestu snem
zapomnělo
usínáš
a usnou smysly
usínáš
a jsme zas všichni
stejní
tuláci v životě
co neví, kam patří
spolu a v samotě
ztracení bratři
budem si věrní
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: Křemen, Donne, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)