Tak jednoduše všechny prožitky vložit do pár vět. Moc krásně napsané Liduško :)
05.01.2020 15:53:59 | breberkar
Hezké, dlouho si člověk drží ty prožitky a pocity. Někdy z toho i dlouho žije. ^ST^ ;-)
09.12.2019 09:36:42 | jenommarie
Tady dneska jeden autor zveřejnil podnětnou úvahu o "Víře v dílo" kde vystupuje pornoherec, že ho viděl umělecky o sobě mektat v TV a byl z toho vedle. Tak nevím co by ten autor řekl tady. A já (přímo) také nic neříkám.
23.08.2019 12:49:21 | Karel Koryntka
Včerejšekem? čti po sobě text, než ho uložíš! Jinak je to docela zdařilá miniatura. Slovo odhodlaně je tam zbytečné... mezery, čárka, tři tečky na tak krátkém textu devět drobných!!! chyb...
23.08.2019 09:08:39 | aravara