Dneska to bude velkolepé
.
Až umřu budu strojvůdcem
Až vyrostu budu smrt
Nanicovatá pizda
v očích
senilního matikáře
Nemám jen jednu
mám srostlé tváře !
..
A ukrutnou chuť
jít neosvětleným sklepem
a hvízdat.
Jsi.
.
.
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, enigman, Hanka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)