Koukám kolem sebe smutnýma očima
a šedě se mi jeví svět,
Ve sklence whisky se mi sráží
A pár chladných slz a temných vět
slepuju si do koláží,
A hodiny – ten odečet – nevnímám,
A nevěřím na zázraky
A chladnou duši černé mraky
Zahalí a odejdu
co nevidět