chtěli nám upřít
náš společný duet
já slyším jej stále
v srdci znít
v krocích jež přichází mi
nocí vstříc
chtěli nám upřít
náš společný duet
však nelze vzít
co nám dvěma jen patří
pomoz mi uchránit jej
přede všemi nenechavci
chtěli nám vzít
náš společný duet
co právě nás dva
vyzývá k tanci
podej mi rámě
ať v nový den vtančíme
my dva věční snílci
chtěli nám upřít
náš společný duet
já slyším jej stále znít
v našich srdcích
Z toho by mohla být i píseň, pěkně to zní.
30.08.2019 18:55:57 | Umouněnka
moc děkuji za Tvé vnímání ... často mám poezii spjatou s melodií ... měj se hezky ... z.
30.08.2019 18:57:59 | zdenka