Psáno z postele :
Cítím se jaksi ospale
Navzdory tvojí kritice
Dám si kyselé utopence
Pak zabořím se do tvých vlasů
Tak, jako za starých časů ...
Já vím, ty tu nejsi
V tvých očích četl jsem si
A neřekl jedinou větu
Odešla jsi za úsvitu.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?