Anotace: .
Táhnout králem doprava
doleva?
Když boj je dávno už prohraný.
- pingl u hranic
mění si pohlaví
A ruka dalšího pingla
teď bezvládně visí
nad vlastní partií
Ještěže život není jen jediná černo-bílá partie… ;-)
28.08.2019 21:05:32 | Amonasr
Poslední básnička o placentě byla také složitá, ale dala se pomocí názvu dobře pochopit. Tahle je ještě drsnější a k pochopení vůbec nenápomocná, mluví jako v sebezapření a hustě. Jako umírající postřelený pirát.
Nerozumím kombinaci motivů a názvu "barvocit", s jiným názvem byla by asi (i pro mě) výborná.
26.08.2019 09:56:07 | Karel Koryntka
Názvy mých děl jsou trochu sobecké - přiznávám
Nad tímhle jsem přemýšlel cca trojnásobek času, než mi trvala báseň samotná a teď, po uplynutí času mnohem delšího, bych neměnil :-)
Důvěřuj názvu, ale prověřuj básní - díky za návštěvu :-)
27.08.2019 01:32:29 | GiovaniDaVinci
"Starý konec prohrané partie končívá obvykle prohrou" Samuel Beckett Konec hry**:-D* ST*
26.08.2019 07:15:41 | Frr
Jirko, víš, že díky Tvým citacím jsem objevil spoustu dobrých autorů (jsem čtenář lemplovitý, ale ty mi vždycky nahodíš autora, který se mi hned zalíbí) - díky :-))
27.08.2019 01:29:31 | GiovaniDaVinci