Půlnoční
lidský rozum je nekonečný
a ani nikde nezačíná
jednoho dne mě ty navzájem vylízaný slečny
přestanou třeba rozemílat
a sjetý ukrajinci o samotě
nechají konečně dýchat vzduch
a nebo taky ne - stejně je to v životě
můj jediný vzruch
Přečteno 223x
Tipy 11
Poslední tipující: Roser, Eru Alonnar, Iva Husárková, Marten, Frr, šerý, Krahujec
Komentáře (3)
Komentujících (3)