Vy jste srandista pan Korytnačka, děkuji za velmi konstruktivní komentář!Beru si ho k srdíčku a kdybyste mohl, pošlete mi seznam slov, které můžu používat abych ukojil vaše představy!Chtěl bych se totiž jednou stát velkým umělcem jako Vy, opravdu!
28.08.2019 10:09:07 | Vendys
Vy jste srandista pan Korytnačka, děkuji za velmi konstruktivní komentář!Beru si ho k srdíčku a kdybyste mohl, pošlete mi seznam slov, které můžu používat abych ukojil vaše představy!Chtěl bych se totiž jednou stát velkým umělcem jako Vy, opravdu!
28.08.2019 09:11:23 | Vendys
☺️
28.08.2019 09:19:17 | Milena
Vendy zkus to říct sám jako svými slovy, to je smysl básnění, že básník mluví takovými slovy, jaký sám je
Například první 2 řádky, jak by asi vypadaly kdyby sis nenasazoval taková ta cizí mluvidla? Jak bys to řekl opravdu po svém, ze své hlavy, své mysli, svou pusou?
28.08.2019 07:35:31 | Karel Koryntka