K jmeninám
Anotace: ..takové malé přáníčko
Jaký to máme dneska den?
Slavný a velký, velký den.
Skřítkové štěstí, honem ven!
Květiny, dary, noste sem.
Zapalte pochodně,
ohně ať vzplanou,
přineste hodně
pro mou milovanou.
Prosím o slyšení,
dejte mi svolení,
nechť mám tu výsadu,
vkročit na zahradu.
Já, nesmělý šašek,
chci, nejen pro dnešek,
v tom okolním zmatku,
přispět k Tvému svátku
i svým přáním skromným,
snad nebudu trapným.
Štěstího přemnoho
a lásku od toho,
koho si vybereš,
až si vše přebereš.
Dnes se jen usmívej,
radosti užívej,
ze srdce přeji Ti,
nechci to tajiti.
A buď šťastná navždycky,
teď odcházím komicky,
už končím svá přání,
má překrásná paní.
Komentáře (0)