Chyba
Anotace: Chyba zas a znova opakovaná se stane stylem a pár malých rozhodnutí diametrálně odkloní naší cestu od našich záměrů
Poprvé s holkou
nazí v posteli
Touhu máme velkou
přesto jsme trochu nesmělí
Poprvé se sklenkou
poprvé bez sody
Mlhavou vzpomínkou
dospělý rádoby
Poprvé do nosu
hořce to zapálí
sát sněhu nánosy
proč jsme se nebáli
Poprvé do žíly
zvyšování levelu je hobby
Oči tak zářily
začátek jiné doby
Kolikrát jsem ten kolotoč protočil
bod po bodu zas a znovu
Z plánované trasy vyskočil
na cestu démonovu
Teď za mnou nic není
a přede mnou žádné vyhlídky
Chatrné zdraví vše mění
k rozvoji zabil jsem všechny podmínky
Přečteno 204x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, šerý, Hříma, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)