ježkovy voči!!! totálně jsem se vzbudila... páni... od rána přemýšlím jestli je správné že mám na noze pět prstů? nemá být šest nebo dvanáct? nemám tam mít plovací blány? je to matoucí... děkuji že jsi mě vzbudil a to moc hezky :-))
29.08.2019 06:38:13 | Iva Husárková
pět prstů máš, jestli je umíš spočítat.. z toho plyne, jak je všechno relativní )
ovšemže pět prstů na noze máš jenom v desítkové soustavě
30.08.2019 09:15:09 | Petbab
děkuji za Tvé vlídné vcítění rozhodla jsem se že je nebudu počítat a tím učiním přítrž své zmatenosti... :-)))
03.09.2019 10:55:06 | Iva Husárková