Anotace: Jesenná láska z jednej strany
pod vlivem
mi ulahodí tóny podzimní
proměny.
Radost a štěstí
schovalo svůj kabát,
oblaky v rytmu něžnosti
zůstaly beze změny.
pod vlivem
průtrž mračen
v převese zlaté nitě
a zbarvení lesů
v lazoch skvrnami
olejomaleb.
Zas a znovu
přelily se
smyslově vjemy.
(Dozrálé myšlenky)
ona,
láska mě už
nechytí za srdce,
ruku v ruce
a toulky loukou
v dešti ...
... která nemá konce.
High hopes mi nadškrtli
psychedelickou vzpomínku
Babkinho zvonce
(Když jsem se v Malcově probouzel)
pod vlivem
Tráva zůstává zelená
i když už jen přes sklo ji pohladím ...
28.08.2019 10:38:02 | LiquidSoul
děkuji krásně za překlad četla jsem obě verze ovšem čeština se slovenštině nevyrovná :-))
29.08.2019 06:30:44 | Iva Husárková