Originální!!! Hlavně to spojení a slova-ďáblově oři!!!
24.08.2007 22:50:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
To je jedno... mělo by být kterou`s s apostrofem, ale to není snad takovej problém...
Mně se to moc líbí! Možná i pro to, že žiju s kytaristou :o))
02.03.2007 14:44:00 | Hannazka