Anotace: *zpověď* ŽÁDNÝ UMĚNÍ
Výborný, konečně něco, co se rýmuje. Tohle je BÁSEŇ.
31.08.2019 10:23:56 | dočasně nedostupný
líbí se mi že píšeš jak to cítíš... vůbec své pocity vyslovit je někdy velké umění někdo to nedokáže... :-))
29.08.2019 10:37:35 | Iva Husárková
Děkuji za přečtení a za komentář. Ano, někdy je těžké skutečnosti nazvat pravými jmény. Někdo k tomu využije deník, někdo se jde vyboxovat do posilovny, někdo vezme papír a tužku a píše. Protože tato slova bych nejspíš vyslovit nedokázala, tak i proto ten název: NĚMÁ, i když to má víc významů. Němčina byla použita v několika mých básních s určitým záměrem
31.08.2019 10:22:50 | Dušekteráztroskotává
"žádný umění" je velmi dobře míněné, to je velmi potřeba, zbavit se přehánění. Ale HNED jak jsi to v anotaci řekla, ses pustila do básnění a říkáš: rok po roce se otáčí jako kapky po rose - no toto? To je taková snaha o umění, že slova až nedávají smysl.
Pak později se to zlepšilo a básník skutečně mluví k věci svými slovy jak předeslal. Např. řádky "buď zdráv - už je to dávno jasný..." působí opravdově. Přeji ti pokud to jinak nejde, úspěšně uzavřít nepovedený vztah a najít trvalý hezký.
29.08.2019 07:53:55 | Karel Koryntka
Moc děkuji za kritiku(slovní ohodnocení) protože tu jsem vůbec nečekala. Nejsem rozhodně básník. Jen ženská, která je citlivá a potřebuje to někde že sebe dostat slovy. Děkuji za Vaší chvíli věnovanou mým blabolům a též za Vaše přání.
29.08.2019 09:51:21 | Dušekteráztroskotává