Do dna!

Do dna!

Anotace: Dvě vyhořelé oči hledí na mě. Podlehl jsem vůni lesa.

Do dna!

Dvě vyhořelé oči hledí
na mě.
Podlehl jsem vůni
lesa.

Demotivační syndrom,
kde potenciál dne klesá.

Do dna!

Káva, tramal, třes ...
... špatná karma.
Ma svědomí kárá,
že jsem užil zas
ten špinavý hlas ...
... duše, dej si naposled
benzák, zotročí tě mráz ...
... a teplo při absťáku.

Spálené prašné ohniště.
Do dna!
Chlast mě včera zmohl
a kamarádku vyhodili
z jejího rodiště.

Tak se napij!
A třes se, chvěj se, pociťuj
záchvěv prázdná!

Pak mi tu nebřeč
když včera jsi byla taka
rázná.
Autor LiquidSoul, 29.08.2019
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel