Odvážnému štěstí přeje
Anotace: ....no jo,ale je to pravda?....
Odvážnému štěstí přeje,
na srdci krásný pocit ho hřeje.
Na polštáři z vavřínů smí tiše spát,
o lásce a slávě nechat si zdát.
Odvážnému štěstí přeje,
životu do tváře vesele se směje.
Blázen může být,co plete si cesty,
za noci prochází pohádkovými městy.
Odvážnému štěstí přeje,
kde je to štěstí,kde je?
Komentáře (2)
Komentujících (2)