Říkali
na vodítku táhnu srdce
ryje čáru do hlíny
stále držím radost v ruce
říkali, že patří mi
říkali, že ty jsi blázen
říkali, a pořád lhali
chytneš mě, když padám na zem
jinak by mě posbírali
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: Eru Alonnar, Jort, Marten, Fany, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)