tak jako včela
na konci srpna
paběrkuju léto
z rozkvetlých bodláků
tak i žebrám ňáký to příště
až v samotném klíně hvězd
které mi už nepatří
-
a rád bych ještě vymazal
tu posranou lítost
která tu zůstala
jen proto
aby si osedlala mojí paměť