Utři slzy,
panenko,
slunce vyjde brzy.
Kukačka odletěla,
ale neboj se,
na svého druha zapomněla.
Takže,
až pan Kukák zakuká,
přestaneš být tak zamlklá?
Buď tomu nerozumím nebo je nějaká baladicky bezmocně smutná o 2 překřížených druzích. Název rovněž jako kdyby (pochopení) nesměl pomáhat. Mé pojetí slovesnosti je dialog, domluva, předávání informací a když mě nezvou, tak netleskám. (Ale jsou čtenáři i takoví že tleskají nejradši právě když nerozumí.)
02.09.2019 08:38:50 | Karel Koryntka