pokus se psát pečlivě bez překlepů, a vyhnout se zdvojeným podobným hláskám (noC Začla, váneK Kus). Velmi se mi líbí místo, kde zmiňuješ že jméno má 2 části a obě jsou poplivané. Taková konkrétně vynalezená věc vždycky zaujme, jinak jsou tu dost fráze (stíny, ptáci, noc, vánek, rybník, slunce) - ta slova nejsou špatná ale dělají dojem že básník říká to samé co jiní básníci před ním, že nemá svou vlastní řeč a to je škoda.
02.09.2019 11:36:17 | Karel Koryntka