Slova
Anotace: Nemusím říkat všechno
Střádám si svá nevyřčená slova
Píšu je na papírky s datem a časem kdy měla zaznít
Skladuju je ve sklepě na skříni
Poskládaná v krabici od bot cos dalas mi že by se mohla hodit
A hodí se už brzy bude plná
Pak tě zasypu slovy
Těmi co jsem ti nikdy neřekl
Přečteno 260x
Tipy 17
Poslední tipující: Majda, Marten, Varhanka, jenommarie, breberkar, Jort, J.Karasová, Neklan, Iva Husárková, šerý
Komentáře (10)
Komentujících (7)