Peter Lindbergh
Móda je nesmrteľná tak
ako večná je žena
vycibrený vkus vesmíru
Petrovi nedal pokojne dýchať
najkrajšie perie má vták-ohnivák
šat - krivka neobnažená
je skvost v tom VN delíriu
momentu, čo primäl blesky rozkýchať
fotoaparát je svet naopak
na hlavu, čo to znamená?
nechať vytrysknúť vodu z menhiru
dotykom spúšte živel popichať
s veršom prepašovať trúfam si moták
cez anjelov, Bože, na!
Petrove obrázky hore do plezíru..
anjelský chór nechať ´Mon Dieu!´ zavzdychať
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Amonasr, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)