Horečná samota
Anotace: Už trochu šuplíkovka... Psáno 30.12.2006 se zápalem plic
Tělo mý potem zbrocený
bezmocně v horečkách se zmítá:
s roztřesenými koleny
v peřinách uzlík schoulený,
jen nožka nepřikrytá.
Poslušně léky polykám,
marně však zimnici se bráním.
Co zahřálo by, nevíš sám;
já úzkostlivě zamykám
kus Tvýho tepla v dlani...
Komentáře (4)
Komentujících (4)