Zrcadlová síň
Anotace: Jediný realizácia nekonečna v reálnom svete
zrcadlová síň
kde odrazy se mlží
v zeleno-šedém
spektru nenávratna
barva zrcadla
originální symetrie
dokonalý souzvuk,
skutečná vazba
nekonečen
v duši souhrn,
potenciál v
jedinečnosti člověka
se vání napříč síní
genetická loterie
na přání dodává
i bere v zrcadlové
síni lomy paprsků.
Přečteno 198x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
Komentáře (0)