Sněhový král
Můj sklopený pohled
Začal šplhat vzhůru
Po křivkách Tvého těla
Na převisech
Zaznamenal obtížnost devět
Houpal se jako váček
Potažený lidskou kůží
Na zlatém provázku
Až se úplně zemdlený
Těsně po vrcholem
Ponořil do jednoho
Z jezírek s ledovou tříští
Když trochu pookřál
Spočinul
V ústí jezírka
Podíval se do propasti
Přes vodopád
Slzí
Spatřil svlažovanou nížinu
Lidí bez lásky
Začal jsem doufat
Že lze zasáhnout
Tvé srdce
Ledovým střípkem
Mé ostýchavosti
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)