podzimní retrobraní
mi projelo vyhřezlou plotýnkou
až do konečků prstů
a stojíc před zrcadlem
připadám si
jako vysbíranej les
v neděli odpoledne
-
"nu což, ještě to zkusíme"
řekl mi prázdnej košík
více prstů nemůže mít jeden keneček
a stojíc je tuším ženský přechodník, ostatně který houbař by se díval do zrcadla?
Tak se ten lov komplikuje ani nezačal, leda že by to bylo podobenství o odkvétající kráse
08.09.2019 12:51:56 | Karel Koryntka