Bramborový salát
Na salátek dělám nábor,
pozval jsem i cibuli,
nejdřív přišlo jen pár brambor,
už při ní tak nebulím.
Majonéza s tatarkou,
je tu pepř i s trochou soli,
a kyselou okurkou,
prohýbat se budou stoly.
Nechci to mít na triku,
zelenina kyselá,
okurek i papriku,
pokrájím vše z vesela.
Nemám žádné záruky,
nerad bych se zase řízl,
nožík beru do ruky,
od své ženy bych to slízl.
K tomu řízek,nebo rybu,
hlavně při té radosti,
neudělat žádnou chybu,
dávat pozor na kosti.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)