do ticha šál
Slintám si tiše do šály
pokaždé když pospíchám
utíkám
a kapky podzimu voní jako nať
jako dětství...
nostalgicky
zírám do kouře krystalů
a hledám svou poslední cigaretu
a hledám včely co mi uletěly
vlak co mi ujel
kolem vlasů si omotávám prsty
jsem strom co si pod sebou podřezal kořeny
strom co už tu nemohl stát
Přečteno 453x
Tipy 14
Poslední tipující: vojtěška, dodola, Jort, Marten, Frr, lawenderr, CoT, Olex, šerý, rybka
Komentáře (8)
Komentujících (5)