Anotace: Nejhorší je že i po probuzení zůstává ta pachuť
Stříbrná píseň nocí zní
sen dnes již poslední
Tóny světel střípků noci
topím se v bludu bez pomoci
Scénář mlhy pokřivéného příběhu
jen tváře znám v tom podsunutém souběhu
Utíkám co noha nohu mine
sám sobě jsem však stínem
Záchrana přijde navolenou melodií
budík dá možnost bychom to rozchodili