Úplněk
Anotace: Zas nevyspalý, naštvaný a on se z nebe na mě směje :-/
Měsíc zas svítí bez užitku, bez soucitu
zbytečný zlomyslný magnet na nebi
Narušuje obloze odstín antracitu
kdejaký blázen jej velebí.
To kvůli němu nejsem na výletě v zemi snů,
unaven jsem a čekám až to přijde.
Vzdoruji tomu stříbrnému zlu,
tak už ho někdo zbijte.
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)