rozjásaný úsměv zprostřed léta za ošuntělé zimní bandáže...:-D ST*
až vydá Koryntka tu svou antologii, tak se mu darem na ně složíme...
12.09.2019 00:18:38 | Frr
Odumřeli letní lásky/ byť měli srdce velké/ listů revení.
Hořká obžaloba zbavena odvolání.
11.09.2019 18:59:54 | šerý
Slova se mi líbí, ale téma tu nějak chybí.
neznamenáme skoro nic, jsi žhavá i chladná, ani první ani poslední, nemá to smysl ... a co tedy má smysl? O čem mluvíme když všechno vyloučíme, co zůstane? Pásmo "souhlasných" negací. Náznak zápletky je na posledním řádku 1.sloky. Že vlastně muž reaguje víc na pokoření žárlivostí než na dívku a lásku samu. To by uživilo báseň.
11.09.2019 12:16:51 | Karel Koryntka