… Žije, než se znova zamiluje.
Chlapi by alternativu našli. Fotbal, pivo, potetovat se, machrovat před kámošema svým nekonečným seriálem ulovených žen, marně chodit chytat ryby nebo se vrhnout na filozofii.
Tedy ženy, také mají své dny! Ale nejsem teď k názoru (raději) kompetentním. Báseňka se Ti ale povedla.* Na to už mám kompetentní čich...
13.09.2019 01:52:27 | šerý
Jo vzpomínky,někdy bolestivé, někdy hřejivé.Časem člověk zjistí, že vzpomínky na minulost jsou tím nejcennějším- tedy v případě těch pozitivních.Jinak"náhlé" vybavení si jich,zřejmě nastoluje vše, co Ti něco připomíná- vytváří procesy...nejen toho-např.předmět ,nástroj..., který byl v onom čase spjatý, oblíbený a častý -podvědomě nastartuje vzpomínání, aniž by si to mnohdy člověk přál.Konec je trochu rozpolcený.Smíření s minulostí, avšak poznamenána bolestí....a nedůvěrou v lásku.
13.09.2019 01:07:26 | Krahujec