VYHŘEZLÝ DEN
vyhřezl jako ploténka
hned při mém prvním kroku
mi škodolibě projel tělem
a zlověstně se zašklebil
den
co staré rány jitří
a nové s chutí zasazuje
mně zpočátku jen k zlosti
postupně však až k zoufání
jak rád bych se ho zhostil
zasadil na své místo zpět
ten zmagořený den!
kdyby jen šlo ho nějak smazat
nevnímat
nevidět
nebo mu alespoň pár vrazit!
je zkrátka vyvrhel
nač sáhnu chce mi zkazit
dal bych i na modlení
kdyby konečně už šel
tam kam jsem ho nejmíň stokrát poslal
ve všech těch variacích na prdel
jen počkej! - však ještě uvidíme
kdo z nás dvou bude zítra ráno troska
Praha, 14.9.2019
https://www.youtube.com/watch?v=Yjyj8qnqkYI
tak úlevné vyznání, úsměv mi na tváři kouzlí, přece jen ten Tvůj den nebyl (alespoň za mne) tak marný...:)
18.09.2019 08:06:47 | JSJ
Ploténky zasr...ný bolí mnoho dní...;-)
16.09.2019 15:39:34 | Marten
:-D)) Sice už mě bolí leccos, ale ploténky mě kupodivu zatím ještě nikdy nebolely. Tak snad jsem to teď nezakřikl... ;-))
16.09.2019 22:05:09 | Amonasr