Únava žití
Anotace: Někdy prostě nevidím vyšší smysl a nesklízím přesto, že dávám . . . .
Ujídám života méně nežli dřív,
přesto stále cítím že jsem zdráv a živ.
Čas utrácím s rozvahou
co snadno šlo, teď jde s velkou námahou.
Život jen bere vše a hezké krátí,
připadám si jak děvka, co ji tvrdě klátí.
Účinnost ztrácí systém malých radostí,
ne radost, ale rezignace od kosti.
Tupé je ostří bystré mysli
opotřebené souklolí jsem a ne nezávislý.
Jak vyplivnutá žvýkačka lepím se na chodník
plody už jsem sklidil říká na nebi úředník
Přečteno 208x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Marten, Frr, Kapka, Špáďa
Komentáře (3)
Komentujících (3)