Pinocchio
Chlapík za stolem
Se štíhlými dřevěnými údy
Širokým trupem
Ve středověkém kabátě
S lesklými knoflíky na rukávech
Kulatý obličej
Z bílé majoliky
S křehkými rysy fajáns
Sedí trochu prkenně
Mezi prkennými zdmi
U kachlových kamen
Jako v sauně
Dívá se z okna
Na štíhlé dřevěné údy
Otce lesa
Kulatý obličej
Matky nádrže
Která jej kojila
Odráží delftskou modř oblohy
Ztuhlé údy
Pod stolem s kapacitou
Kladou odpor
Pobrat všechno harampádí
V hlavě s bipolární poruchou
Než se trup prohne do mostu
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, vlnka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)