Anotace: Chtěl bych spát už navždy a nikdy se neprobudit
Doufám, že máš MÍR V DUŠI...a probuď se, Život je krásný :)
07.02.2020 22:51:22 | Jaruška
je možné vyložit (resp.přeložit do češtiny) verš "když spící, sny se dějí pak"?
18.09.2019 07:45:58 | Karel Koryntka
Sny jsou moc krásná záležitost, proč tedy nevytvořit živoucí sen na zemi? I zde možné téměř cokoliv, snad jen podle trochu jiných pravidel.
17.09.2019 19:53:42 | vůně mraků